Céges események szervezése

Konferenciák

Bárki el tud menni egy konferenciahelyszínre, technikát kérni, majd dolgozni. Megmutatjuk, mitől lesz egy fontos értekezlet egyedi, tökéletesen kivitelezett és emlékezetes a szakmaiság fontosságát nem háttérbe szorítva.

Tréningek, képzések

A humán munkaerő fejlesztése nélkül a piacvezetők is hamarosan becsukhatnák a kapukat. Mi megteremtjük a lehetőségét a cél elérésére, legyen az egy emlékezetes csapatépítő, ahol a kollégák egymást segítése, kiegészítése a feladat, egy továbbképzés, motivációs tréning, vagy egyéb, fejlesztő program, amelyről mindenki tudással, új információkkal és lendülettel felvértezve tér haza és folytatja munkáját.

Gálavacsorák, party rendezvények

Minden vállalat életében van legalább egy olyan alkalom, ami kiemelt figyelmet kap az évben. Karácsony, születésnap, díjátadó, bármilyen fontos eseményről is van szó, igény esetén egyedi, kreatív koncepció köré építjük, és egy estére a résztvevők kiléphetnek a megszokott világból. A rendezvényeszközök, mint a dekoráció, műsor, technika, catering, kiegészítő program egyként úgy vannak összeállítva, kiválasztva, hogy egyedi miliőt teremtsen megrendelőink számára.

Családi napok

A családcentrikus szemléletmód egyre több munkahelyen kap hangsúlyt. A család közelebb engedéséhez pedig a legjobb eszköz egy szórakoztató családi nap, ahol együtt szórakozik felnőtt és gyerek. Teret engedünk a fantáziának, hiszen cél, hogy a legkisebbektől a felnőttekig mindenki életre szóló élményekkel gazdagodva térjen haza. Ön megálmodja, mi kitaláljuk és megvalósítjuk!

Partnertalálkozók


A partneri kapcsolatok ápolására ma már több kell, mint egy kedves képeslap, vagy egy karácsonyi ajándékcsomag. Az igényekhez igazodva megvalósítunk egy, vagy több napos, határainkon innen és túl partnertalálkozókat, a szigorú szakmai keretek betartásán túl a felhőtlen szórakozást nyújtó eseményekig. Csak mondja el, mi a cél és mi több javaslattal rukkolunk elő, hogy egy egyedi találkozót szervezzünk.

Promóciók


A piaci verseny egyre kiélezettebb, köszönhető a konkurencia folyamatos innovációjának. Az egyetlen nyerő út: eljutni a fogyasztóhoz úgy, hogy valami miatt mellettünk tegye le voksát. Ehhez az egyetlen megoldás, ha szakítunk a normákkal, a hagyományos promóciós megoldásokkal. Nincs más dolga, mutassa meg nekünk a terméket, a célközönséget, és olyan promóciós csomagot dolgozunk ki, mely számokkal mérhető eredményeket hoz. Kreatív team-ünk tapasztalatai és új ötletei a lehetőségek széles tárházát sorakoztatják fel.