Magán- és családi események szervezése

Esküvők

Az egyik legszebb és legemlékezetesebb ünnep az életben. A dátum kitűzésének pillanatában azonban sokan nem is sejtik, mennyi munka, tervezés, szervezés, szaladgálás, stressz vár rájuk, és mire elérkezik az a bizonyos nap, inkább már csak szeretnének túl lenni az egészen. Segítünk levenni a terhet, előkészíteni a választási lehetőségeket, ajánlani, mutatni, kóstoltatni, hogy az esküvő előtti időszak is csupa öröm és izgatott várakozás legyen – miközben minden a legutolsó részletig a pár kívánsága szerint történik.

Legény – és leánybúcsúk

A legénybúcsúról sokan a Másnaposok kalandoraira asszociálnak. Mi lenne, ha ennél biztonságosabb, ugyanakkor kalandokban és élményekben hasonlóan gazdag lenne a menyegző előtti hétvége? Megismerjük az igényeket, és akár a koszorúslányokkal / srácokkal együttműködve szervezünk igazi meglepetés partit az utolsó „szingli” bulira!

Évfordulók, születésnapok, különleges családi ünnepek, összejövetelek

Sokan kedvesen emlékszünk vissza nagyi receptjeire és a friss rántott hús illatára minden ballagáson, születésnapon. Javasoljuk, hogy idén ne a családtagok robotoljanak a konyhában a jeles esemény előtt és engedje, hogy mi fűszerezzük meg a különleges alkalmat. Segítünk a tradíciók megőrzése mellett kedves, bensőséges, mégis modern családi rendezvényt megvalósítani.